Kategorije

Krevet za njegu WESTFALIA IV

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Visokokvalitetan, pouzdan, izdržljiv, moderan, moderan, koji zadovoljava najviše higijenske standarde i jednostavan za održavanje krevet za njegu WESTFALIA IV – ispravan je i praktičan izbor koji jamči udobnost korisnika kreveta i olakšava dnevnu rutinu djeteta. njegovatelj! Izvrsna vrijednost za novac! Dimenzije ležećeg dijela mogu se birati između više opcija, tako da je ovaj krevet prikladan za korisnike različitih oblika i veličina!

Maksimalna nosivost kreveta WESTFALIA IV je 185 kg. Ovaj krevet je prikladan samo za odrasle pacijente visine najmanje 146 cm i težine najmanje 40 kg. Visina ležaljke (36 – 80 cm), kutovi naslona za leđa i bedra su električno podesivi. Krevetom se upravlja pomoću daljinskog upravljača koji vam omogućuje blokiranje odabranih funkcija. Zbog dugog kabela, daljinski upravljač je pogodan za korištenje s bilo koje strane kreveta. Najniži položaj kreveta osigurava sigurnost korisnika i smanjuje mogućnost ozljeda pri padu, a lako podesiva visina kreveta omogućuje medicinskim sestrama odabir najsigurnijeg položaja za leđa. Udoban sjedeći položaj u krevetu olakšava disanje i smanjuje rizik od plućne aspiracije tijekom obroka.

Okvir kreveta je izrađen od obojenih metalnih profila. Podloga za ležanje je drvena, sastoji se od četiri dijela, sa nosačima za madrac. Podizna konstrukcija je križna. Rubovi kreveta izrađeni su od laminiranog iverala (na izbor je više stilova i boja). Svi drveni dijelovi kreveta su u boji bukve. Krevet ima četiri čvrsta kotača promjera 12,5 cm s pojedinačnim kočnicama koje jamče stabilnu fiksaciju. Uzglavlje ima posebne džepove za umetanje ručke za podizanje. Krevet ima drvene bočne ograde koje se mogu spustiti s obje strane kreveta i ručku za podizanje. Sve površine kreveta prepoznate su kao sigurne za kontakt s kožom.

 

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 185
  • Težina, kg 136
  • Ukupna visina, cm 36-80
  • Pozicije podešavanja visine 36-80
  • Ukupna širina, cm 100
  • Ukupna dužina, cm 212
  • Platforma za polaganje 90×200
  • Kut naslona,° 0-70˚
  • Kut naslona za noge, ° 0-35˚
  • Promjer kotača, mm 125

Dodatne informacije

Dimenzije

180 x 90, 200 x 90, 200 x 80, 200 x 100

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke