O nama

Mi smo jedna od vodećih hrvatskih tvrtki za prodaju vrhunske, kvalitetne, certificirane medicinske opreme i pomagala, te opreme za ortopediju, rehabilitaciju i inkontinenciju.

Opremamo bolničkim namještajem medicinske ustanove i domove za starije i nemoćne, te pružamo garanciju, servis i rezervne dijelove na svu našu opremu i pomagala.

Vršimo dostavu svih naših proizvoda diljem Hrvatske.

Odgovarajuća ortopedska oprema i pomagala, pravi savjeti, te stručno i ljubazno osoblje su tu samo za vas.

Ortopedska pomagala i pomagala za kretanje

Naša široka ponuda obuhvaća ortopedska pomagala i pomagala za kretanje koja vam pružaju podršku i olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Bez obzira trebate li ortopedske uloške, štake, invalidska kolica ili bilo koju drugu vrstu pomagala

Oprema za bolničke sobe i pribor za njegu pacijenata

Osiguravamo vrhunsku opremu za bolničke sobe i sveobuhvatni pribor za njegu pacijenata. Bez obzira na vaše potrebe, bilo da trebate krevet za njegu, monitor vitalnih funkcija ili pribor za higijenu i njegu.

Benefiti

Uvozimo najkvalitetnija i najsuvremenija ortopedska pomagala. Idemo u korak sa novim tehnologijama i usavršavamo se.

Širok asortiman certificiranih proizvoda Vam garantira da na jednom mjestu možete pronaći sve što Vam je potrebno po najpristupačnijim cjenama.

Opremamo medicinske ustanove i staračke domove bolničkim namještajem.

Garancija, rezervni djelovi i servis su osigurani, što našu uslugu čini još kvalitetnijom.

Svi naši proizvodi koje uvozimo i prodajemo registrirani su kod Agencije za lijekove i medicinska sredstva, te ispunjavaju standarde propisane od strane EU.

Česta pitanja

Plaćanje se može izvršiti izravnom bankovnom uplatom, plaćanjem u poslovnici ili karticama kao što su American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa i Diners karticama

Proizvod će biti dostavljen kupcu unutar roka od 7 dana od vidljive uplate, osim ako drugačije nije obavješten kupac preko e-maila, u slučaju da proizvod treba čekati.

Isporuka proizvoda je moguća samo na području Republike Hrvatske.

Moguća je dostava na adresu različitu od adrese kupca, te ukoliko želi iskoristiti navedenu mogućnost, kupac je dužan odabrati „Dostaviti na drugu adresu“.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave. U slučaju oštećenja ili umanjenja sadržaja poštanske pošiljke, kupac ili druga ovlaštena osoba mora podnijeti prigovor odmah pri uručenju poštanske pošiljke. Iznimno, prigovor zbog oštećenja ili umanjenja sadržaja poštanske pošiljke može se podnijeti nakon uručenja poštanske pošiljke samo ako kupac priloži dokaz da oštećenje ili umanjenje sadržaja poštanske pošiljke nije nastalo nakon uručenja.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za kupovinu proizvoda molimo pošaljite nam e-mail na: info@medicalone.hr ili nas nazovite na telefon: 01/209 – 4411, mobitel: 091/616 – 7468 radnim danom od 8 – 16 sati. Vikendom i blagdanima ne radimo.