Kategorije

Wellion Galileo set za glukozu i ketozu

5/5

Ocijenite proizvod

24,90 

Pratite nas

Opis

Mjerač glukoze i ketona u krvi

Testiranje glukoze i ketona samo jednim uređajem – za sigurnu prevenciju dijabetičke ketoacidoze

Mjerenje glukoze u krvi je svakodnevna rutina dijabetičara. Kod visokih razina glukoze u krvi također je od iznimne važnosti istovremeno testirati ketone u krvi. Glukoza je glavni izvor energije za tijelo. Ali glukoza se može metabolizirati u energiju samo ako je za tu svrhu prisutno dovoljno inzulina. Ako nedostaje inzulina tijelo mora koristiti masne kiseline kao alternativni izvor energije – tijekom tog procesa nastaju ketoni koji u visokim koncentracijama mogu dovesti do po život opasne ketoacidoze.

Kad se suoči s visokom razinom glukoze u krvi, svakom dijabetičaru bi trebala biti rutina i mjerenje razine ketona u krvi kako bi se na vrijeme spriječio razvoj dijabetičke ketoacidoze. Wellion GALILEO GLU-KET nudi mogućnost jednostavnog i brzog testiranja oba parametra. Upotrijebite odgovarajuću test traku za testiranje glukoze ili ketona – nije potrebno kodiranje, uređaj automatski otkriva koja se test traka koristi.

Zaslon Wellion GALILEO GLU-KET-a je savršeno čitljiv zahvaljujući stalnom pozadinskom osvjetljenju i velikim znamenkama. Osvijetljeni otvor za test trake omogućuje testiranje i u slabom okruženju. (npr. u kinu ili kazalištu).

Wellion GALILEO GLU-KET također je dostupan s gumbom za izbacivanje za najviše higijenske zahtjeve poput kliničkog okruženja ili dječjeg vrtića.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke