Kategorije

Invalidska kolica steelman

5/5

Ocijenite proizvod

600,00 

Pratite nas

Opis

Transportna invalidska kolica STEELMAN TRAVEL

Čvrste i pouzdane konstrukcije namijenjena su osobama do 120 kg težine s privremenim ili dugotrajnim poteškoćama u kretanju. Invalidska kolica nemaju pogonske lukove, tako da nisu prikladna za samostalno korištenje – kolica može voziti samo pratitelj u zatvorenom i vani pomoću ručki za guranje postavljenih iznad naslona. Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam odmah iznajmiti ova udobna invalidska kolica (ispod su uvjeti najma)!

Konstrukcija ovog pomagala za kretanje izrađena je od metala, lakirana, s elementom u obliku križa, pa se kolica lako sklapaju i prikladna su za transport. Za sklapanje invalidskih kolica uklonite ili podignite oslonac za noge. Uvijek okrenite oslonac za noge u stranu ili ga podignite kako biste ušli ili izašli iz invalidskih kolica.

Duljina oslonca za noge treba biti postavljena tako da su noge u koljenima savijene pod kutom od 90° (strmi kut). Ako je oslonac za noge na pogrešnoj visini, mijenja se težište osobe koja sjedi, dolazi do poremećaja ravnoteže, mogu se pojaviti deformacije kralježnice i dekubitusi.

Nasloni za ruke invalidskih kolica se mogu ukloniti. Preporučamo da ih uklonite kada sjedite/ustajete iz kolica sa strane. Tijekom vožnje, nasloni za ruke moraju biti zaključani.

Parkirne kočnice su ugrađene s obje strane invalidskih kolica iznad stražnjih kotača, a aktiviraju se ili onemogućuju posebnim gumbom. Gurnite gumb od sebe kako biste omogućili parkirnu kočnicu, povucite gumb prema sebi da biste je onemogućili i pomaknite se. Parkirna kočnica mora se koristiti prilikom sjedanja ili izlaska iz invalidskih kolica, ali se ne smije koristiti za smanjenje brzine.

Invalidska kolica prodaju se u potpunosti sastavljena – trebate samo postaviti oslonac za noge. Prije uporabe uvijek provjerite je li oslonac za noge čvrsto pričvršćen.

 

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 120
  • Težina, kg 16,2
  • Ukupna visina, cm 90
  • Ukupna širina, cm 58
  • Ukupna dužina, cm 105
  • Visina sjedala, cm 50
  • Širina sjedala, cm 38
  • Dubina sjedala, cm 42

Dodatne informacije

Veličina kotača

38cm, 41cm, 43cm, 46cm, 48cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke