Kategorije

TEŠKA INVALIDSKA KOLICA STEELMAN XL

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Univerzalna kolica za teške osobe STEELMAN XL posebno čvrste i pouzdane konstrukcije namijenjena su osobama težine do 180 kg s privremenim ili dugotrajnim problemima u kretanju. Invalidska kolica se mogu koristiti u zatvorenim i vanjskim prostorima, za samostalno kretanje, rotirajućim metalnim pogonskim lukovima koji se nalaze na stražnjim kotačima. Invalidska kolica također može voziti pratitelj pomoću ručki za guranje postavljenih iznad naslona.

Kako biste rasklopili invalidska kolica, pritisnite poprečne grede sjedala prema dolje dok se sjedalo potpuno ne razvuče. Kako biste sklopili invalidska kolica, prvo uklonite ili podignite oslonac za noge. Uhvatite sjedalo za rubove i podižite ga dok se invalidska kolica potpuno ne sklope. Uvijek okrenite oslonac za noge u stranu ili ga podignite kako biste ušli ili izašli iz invalidskih kolica.

Invalidska kolica serije SteelMan XL imaju zaštitu od prevrtanja, koja je tvornički ugrađena na kolica. Ovom mjerom rizik od prevrtanja se smanjuje na najmanju moguću mjeru, posebno prilikom vožnje uzbrdo ili svladavanja neravnina na cesti. Za optimalnu zaštitu postavite sigurnosne kotače na željenu visinu pritiskom na tipku. Pritiskom na isti gumb možete ukloniti i zaštitu od prevrtanja.

Parkirna kočnica mora se koristiti prilikom sjedanja ili izlaska iz invalidskih kolica, ali se ne smije koristiti za smanjenje brzine.

Invalidska kolica prodaju se u potpunosti sastavljena – trebate samo postaviti oslonac za noge. Prije uporabe uvijek provjerite je li oslonac za noge čvrsto pričvršćen.

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 180
  • Težina, kg 26,2
  • Ukupna širina, cm 71
  • Ukupna dužina, cm 105
  • Visina sjedala, cm 50-55
  • Širina sjedala, cm 51
  • Dubina sjedala, cm 45
  • Visina naslona, ​​cm 44

Dodatne informacije

Veličina kotača

51cm, 55cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke