Kategorije

Rossmax kompaktni kompresorski inhalator NL100 za djecu i odrasle

5/5

Ocijenite proizvod

66,50 

Pratite nas

Opis

Kompresorski kompaktni inhalator Rossmax NL100

Kompaktni kompresorski inhalator Rossmax NL100 savršen je suputnik zbog svojih kompaktnih dimenzija i učinkovitog načina upravljanja i liječenja respiratornih stanja bilo gdje i bilo kada.

Sa brzinom raspršivanja ≥ 0,20 ml / min i dosljednom veličinom sitnih čestica, NL100 je optimalan za uporabu u liječenju astme, KOPB-a i drugih respiratornih tegoba kod kojih je tijekom terapije potreban aerosolizirani lijek. Pruža sveobuhvatnu, učinkovitu i prikladnu njegu za uobičajena respiratorna stanja.

✓ MMAD (veličina čestica) ≤ 3.8 μm; udio finih čestica (FPD) 70 – 75 %.
✓ Konzistentnost veličine finih čestica za učinkovitu respiratornu terapiju i liječenje dišnih problema.
✓ Idealno za djecu i odrasle.
✓ Vrlo kompaktan i lagan.
✓ Raspršivanje ≥ 0.20 ml/min.
✓ Uključen usnik, set za inhalaciju, zračna cijev i filter
✓ Uključena maska za odrasle i maska za djecu.

Kompaktni kompresorski inhalator Rossmax NL100 savršen je suputnik zbog svojih kompaktnih dimenzija i učinkovitog načina upravljanja i liječenja respiratornih stanja bilo gdje i bilo kada.

S brzinom raspršivanja ≥ 0,20 ml / min i dosljednom veličinom sitnih čestica, NL100 je optimalan za uporabu u liječenju astme, KOPB-a i drugih respiratornih tegoba kod kojih je tijekom terapije potreban aerosolizirani lijek. Pruža sveobuhvatnu, učinkovitu i prikladnu njegu za uobičajena respiratorna stanja.

Uz pravilno održavanje i upotrebu ovaj će Vam inhalator služiti dugi niz godina svojim pouzdanim tretmanima. Ovaj se uređaj napaja standardnom izmjeničnom strujom. Idealan je za sve uzraste zbog brzih, sigurnih i praktičnih tretmana.

Inhalator je namijenjen za liječenje astme, kronične opstruktivne plućne bolesti (KOPB) i drugih respiratornih tegoba kod čije je terapije potreban lijek u obliku aerosolne maglice. Molimo da se posavjetujete s Vašim liječnikom i/ili ljekarnikom kako biste doznali može li se Vaš propisani lijek upotrebljavati s ovim inhalatorom. Kako biste doznali vrstu, dozu i način uzimanja lijeka slijedite upute Vašeg liječnika.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke