Kategorije

ROLATOR NA 3 KOTAČA S TORBOM

5/5

Ocijenite proizvod

180,00 

Pratite nas

Opis

Sklopiva i okretna, izrađena od visokokvalitetnih materijala, sa stabilnim okvirom i ugrađenom metalnom košarom (max. nosivost 5 kg) za odlaganje predmeta i plastične ladice (max. nosivost 5 kg) vanjska hodalica s 3 kotača (max. nosivost) 120 kg) namijenjen je osobama s oštećenom ravnotežom, oslabljenim mišićima, osjećajem umora i sl.

Ovo pomagalo za kretanje ima: 3 mekana (19/5 cm) kotača, kočnicu za vožnju i parkiranje ugrađenu na ručke za guranje, ergonomske ručke podesive visine (81–94 cm). Prednji kotač hodalice se okreće oko vertikalne osi pod kutom od 360°.

Dok se krećete, čvrsto se oslanjajte na hodalicu. Za pauzu ravnomjerno podignite obje ručke kočnice. Uključite parkirnu kočnicu ravnomjernim pritiskom oba gumba kočnice prema dolje dok ne čujete klik. Za dalje kretanje podignite ručke za zaključavanje kočnice u srednji položaj.

Svaka vanjska hodalica s 3 kotača tvornički je provjerena, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika. Kada su kotači istrošeni, preporuča se redovito provjeravati kočnice hodalice. Hodalicu čistite vlažnom krpom bez upotrebe agresivnih sredstava i otapala.

 

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 120
  • Ukupna visina, cm 83-97
  • Ukupna širina, cm 72
  • Ukupna dužina, cm 72

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke