Kategorije

Recipročna hodalica s četiri noge

5/5

Ocijenite proizvod

59,00 

Pratite nas

Opis

Ovaj lagani okvir za hodanje dizajniran je za kompenzaciju privremene ili dugotrajne disfunkcije mobilnog potpornog aparata, prilagođen za svakodnevno kretanje u zatvorenom ili na otvorenom za korisnike težine do 100 kg. Koncentracijom težine tijela na jednu stranu i oslanjanjem jednom rukom na oslonac, drugom rukom se pomiče drugi dio okvira. Da biste koristili okvir za hodanje, naizmjenično se oslanjajte na njega lijevom, pa desnom rukom. Korisnik mora pokušati stajati ravno, simetrično.

Okvir je izrađen od aluminijskih cijevi prekrivenih sjajnim anodnim premazom. Noge okvira imaju gumene, protuklizne vrhove koji ne grebu pod. Visina od poda do dijela ručke za držanje treba biti postavljena tako da su ruke blago savijene u laktovima – to se može jednostavno učiniti pritiskom na jedno dugme.

Okvir se prodaje potpuno sastavljen i spreman za upotrebu. Kako biste ga rasklopili, držite se rukama za podstavljene potpore i polako savijajte obje potpore u suprotnim smjerovima dok ne čujete klik i dok okvir ne poprimi polukružni oblik. Kada preklapate okvir, pritisnite plastični držač na vrhu i savijte obje strane okvira prema unutra.

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 100
  • Težina, kg 2,6
  • Ukupna visina, cm 81-98
  • Ukupna širina, cm 50
  • Ukupna dužina, cm 46

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke