Kategorije

MULTIFUNKCIONALNA INVALIDSKA KOLICA

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Multifunkcionalna invalidska kolica STEELMAN SUPERB

Ovo je najnoviji model pouzdanog dizajna, dizajniran za osobe do 135 kg težine s privremenim ili dugotrajnim problemima kretanja. Invalidska kolica opremljena su bogatom standardnom opremom, što ih čini vrlo udobnim, prilagođenim potrebama i proporcijama tijela svakog korisnika, savršenim kako za osobne potrebe tako i za zdravstvene ustanove. Nećete požaliti odabirom novog STEELMAN SUPERB – možete dugo uživati ​​u besprijekornoj kvaliteti proizvoda i svestranosti!

Invalidska kolica imaju udobne, ergonomske naslone za leđa i sjedala koji osiguravaju pravilan položaj tijela. Pomoću plinskih opruga možete jednostavno promijeniti nagib sjedala i naslona za leđa. Ovim se funkcijama upravlja pomoću poluga postavljenih na ručke za guranje.

Dubina sjedala je podesiva i zaključana u odabranom položaju (od 41 do 46 cm), a širina se može povećati (od 44 cm do 49 cm) povlačenjem naslona za ruke u stranu (svaki naslon za ruku je uvučen za 2,5 cm). ). Invalidska kolica imaju podesivi naslon za glavu, čiji se položaj može mijenjati prema potrebi – okomito i vodoravno.

Bočni štitnici podesivog položaja i abduktor nogu zajedno sa sigurnosnim pojasom pružit će potpuni osjećaj sigurnosti za osobu koja sjedi. Oslonci za noge su podesivi po kutu i duljini, s podstavljenim osloncima za potkoljenice. Kolica su opremljena dvostrukim kočnicama – konvencionalnim kočnicama preko monolitnih (nenapuhujućih) stražnjih kotača kolica sa svake strane i bubanj kočnicama za osobu u pratnji, koje usporavaju brzinu ili potpuno zaustavljaju kolica čak i pri spuštanju nizbrdo. Mali kotači su nezamjenjivi kada se krećete u malom prostoru, kada nema dovoljno prostora za manevriranje klasičnim kotačima.

Specifikacije

  • Maksimalna nosivost, kg 135
  • Težina, kg 41.3
  • Visina, cm 106
  • Širina, cm 61
  • Dužina, cm 109

Dodatne informacije

Veličina

39, 44, 49

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke