Kategorije

Medicinski madrac MEDAS

5/5

Ocijenite proizvod

266,00 

Pratite nas

Opis

Udobni medicinski madrac MEDAS izrađen je od kvalitetne pjene (gustoće 25 kg/m3). U kompletu madraca nalazi se medicinska navlaka koja elastično pokriva madrac sa svih strana. Tkanina je vodootporna, higijenska i prozračna. Jedinstvena svojstva tkanine ne dopuštaju razmnožavanje bakterija, navlaka je otporna na vatru i ima dug vijek trajanja. Dužina patentnog zatvarača – s dvije strane navlake (u obliku slova L).

Zbog elastičnih komponenti madraca, može doći do dopuštenog odstupanja od 1 – 2 cm na veličini madraca, na mjestima koja su najizloženija težini, madrac od poliuretanske pjene može omekšati. Ova svojstva materijala korištenih u madracima ne smatraju se nedostatkom. Svaki madrac je tvornički provjeren, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika.

Medicinski madrac MEDAS otporan je na temperaturne oscilacije od 0 °C do +50 °C. Pjenastu gumu moguće je dezinficirati u dezinfekcijskim komorama 15-20 minuta na temperaturi od +105 °C. Navlaka madraca otporna je na dezinfekciju u autoklavu do +120°C, periva do +95°C, a može se sušiti u sušilici do +70°C. Madrace preporučamo držati na čvrstoj podlozi dobre propusnosti zraka, na mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti i vlage te redovito provjetravati (4 do 6 puta godišnje).

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 120
  • Težina, kg 4,5
  • Ukupna visina, cm 10
  • Ukupna širina, cm 90
  • Ukupna dužina, cm 200

Dodatne informacije

Dimenzije

200 x 90 x10, 200 x 90 x 12, 200 x 90 x 14

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke