Kategorije

LAGANA INVALIDSKA KOLICA LIGTHMAN COMFORT PLUS

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Univerzalna invalidska kolica od lake legure LIGHTMAN COMFORT PLUS

Pouzdana konstrukcija čine ovo jednim su od najsavršenijih invalidskih kolica na svijetu! Ovo je odličan izbor i za najzahtjevnije!

Namijenjen je aktivnim korisnicima do 125 kg težine s privremenim ili dugotrajnim problemima kretanja, prilagođen za unutarnju i vanjsku upotrebu. Koristeći ova invalidska kolica, ljudi se mogu samostalno kretati okretanjem metalnih pogonskih lukova koji se nalaze na stražnjim kotačima.

Može ga voziti i pratitelj pomoću ručki za guranje (podesiva visina, 8 – 11 cm) postavljenih iznad naslona. Ovaj model ima bubanj kočnice koje osobi u pratnji omogućuju usporavanje brzine invalidskih kolica (osobito pri spuštanju nizbrdo) ili potpuno blokiranje stražnjih kotača, te tvornički ugrađenu zaštitu od prevrtanja, pouzdano smanjujući rizik od takvih događaja, osobito tijekom vožnje uzbrdo ili na neravnim cestama.

Sjedalo i naslon invalidskih kolica su podstavljeni. Visina i kut nagiba naslona, ​​visina, dubina i težište sjedala prilagođavaju se potrebama i vještinama korisnika. Zategnutost naslona i sjedala se može mijenjati pomoću `čičak` traka. Nasloni za ruke podesivi su po visini (21–28 cm) i duljini, a preklapaju se stiskanjem plastičnih nosača, čime se osigurava udobno premještanje iz kolica na drugu podlogu s boka. Uklonjivi, rotirajući u stranu, podesivi po visini i kutu (30 – 39 cm) oslonci za noge s uklonjivim remenom za potporu potkoljenice za udobno premještanje s prednjeg dijela invalidskih kolica. Stražnji kotači s brzom fiksacijom mogu se napuhati i ukloniti pritiskom na gumb.

Svaka invalidska kolica LIGHTMAN COMFORT PLUS od lake legure tvornički su provjerena, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika. Preporuča se pohraniti invalidska kolica na suho mjesto zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti, povremeno ih mokro čistiti bez upotrebe agresivnih sredstava za čišćenje ili ih pokriti.

 

Podaci:

  • Maksimalno opterećenje, kg 125
  • Težina, kg 19,6
  • Ukupna visina, cm 82-97
  • Ukupna širina, cm 63
  • Ukupna dužina, cm 102
  • Širina sjedala, cm 41
  • Dubina sjedala, cm 40-50
  • Visina naslona, ​​cm 40-46

Dodatne informacije

Veličina

41cm, 43cm, 46cm, 48cm, 51cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke