Kategorije

LAGANA INVALIDSKA KOLICA LIGHTMAN START PLUS

5/5

Ocijenite proizvod

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Pratite nas

Opis

Univerzalna invalidska kolica od lake legure LIGHTMAN START PLUS

S pouzdanom konstrukcijom namijenjena su aktivnim korisnicima do 120 kg težine s privremenim ili dugotrajnim problemima kretanja. Invalidska kolica se mogu koristiti u zatvorenim i vanjskim prostorima, za samostalno kretanje, rotirajućim metalnim pogonskim lukovima koji se nalaze na stražnjim kotačima.

Po potrebi invalidska kolica može voziti pratitelj pomoću ručki za guranje postavljenih iznad naslona. Ovaj model ima bubanj kočnice, koje pratećim osobama mogu zaustaviti invalidska kolica koja guraju, i tvornički ugrađenu zaštitu od prevrtanja, koja pouzdano smanjuje rizik od takvih događaja, posebno pri vožnji uzbrdo ili na neravnim cestama.

Broj ispisan na okrugloj naljepnici na naslonu za ruku (npr. 45) označava da je širina sjedala invalidskih kolica 45 cm. Okvir ovog pomagala za kretanje izrađen je od čvrstog aluminija, ostali dijelovi izrađeni su od plastike, presvlaka je najlonska. Kolica su lako sklopiva, rastavljaju se bez alata i prilagođena su transportu. Sjedalo i naslon kolica su podstavljeni, visina sjedala (poput težišta) se podešava prema potrebama i vještinama korisnika. Nasloni za ruke (visine 23 cm) sklapaju se stiskanjem plastičnih nosača, čime se osigurava udoban prijenos s kolica na drugu podlogu sa strane.

Uklonjivi, rotirajući u stranu, oslonci za noge podesivi po visini s uklonjivim remenom za potporu potkoljenice za udobno premještanje s prednjeg dijela invalidskih kolica. Stražnji kotači s brzim zaključavanjem izrađeni od mekanog materijala su monolitni (ne na napuhavanje), mogu se ukloniti jednim pritiskom na gumb. Veličina: prednji kotači – 17,5×4,5 cm, stražnji kotači – 61×35 cm. Parkirne kočnice su s obje strane invalidskih kolica. Parkirna kočnica mora se koristiti prilikom sjedanja ili izlaska iz invalidskih kolica, ali se ne smije koristiti za smanjenje brzine.

 

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 125
  • Težina, kg 18,4
  • Ukupna visina, cm 97-102
  • Ukupna širina, cm 59
  • Ukupna dužina, cm 115
  • Visina sjedala, cm 47-52
  • Širina sjedala, cm 39
  • Dubina sjedala, cm 41
  • Visina naslona, ​​cm 44

Dodatne informacije

Veličina kotača

39cm, 42cm, 45cm, 48cm, 51cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke