Kategorije

Koncentrator kisika ROMED

5/5

Ocijenite proizvod

888,00 

Koncentrator poput spremnika kisika opskrbljuje pacijenta kisikom putem maske ili nosnih cijevi.

Koncentrator poput spremnika kisika opskrbljuje pacijenta kisikom putem maske ili nosnih cijevi.

Pratite nas

Opis

Napredni koncentrator kisika za poboljšanu njegu i rehabilitaciju starijih osoba

Volumen: 5L

Težina: 17,5 kg

Koncentrator kisika ROMED je vrhunski medicinski uređaj koji ima ključnu ulogu u pružanju kontinuiranog dodatnog kisika osobama s respiratornim problemima ili onima koji se oporavljaju od operacije ili bolesti. Dizajniran od strane Van Oostveen Medical B.V. iz Nizozemske, koncentrator kisika Romed ističe se kao izniman izbor za skrb o starijim osobama i okruženja za rehabilitaciju.

Koncentrator kisika Romed koristi naprednu tehnologiju za izdvajanje kisika iz okolnog zraka, osiguravajući stalnu opskrbu koja održava život. Ovaj inovativni uređaj nudi praktično rješenje za pacijente koji imaju nisku razinu kisika u krvi, što im omogućuje lakše disanje i poboljšava njihovu opću dobrobit.
Širok raspon primjena

Ovaj najsuvremeniji koncentrator kisika pokazao se neprocjenjivim u raznim scenarijima zdravstvene skrbi. Služi kao vitalni alat za zdravstvene djelatnike i njegovatelje, omogućujući im pružanje optimalne skrbi za starije osobe i pacijente na rehabilitaciji. Osim toga, opslužuje osobe s respiratornim stanjima, osobito kroničnom opstruktivnom plućnom bolešću (KOPB), pružajući potrebnu potporu kisikom koja im je potrebna za poboljšanu respiratornu funkciju.
Dizajn prilagođen korisniku

Koncentrator kisika Romed ima značajke jednostavne za korištenje, što ga čini vrlo pristupačnim i pacijentima i njegovateljima. Njegova jednostavnost korištenja osigurava iskustvo bez muke, dok zahtjevi za jednostavnim održavanjem smanjuju nepotrebno opterećenje zdravstvenih djelatnika. S ovim uređajem pojedinci mogu primiti osnovnu terapiju kisikom koja im je potrebna bez dodatne složenosti.
Svestrane mogućnosti isporuke kisika

Kako bi zadovoljio različite preferencije i potrebe, Romed koncentrator kisika nudi više opcija isporuke. Korisnici mogu birati između nosne kanile ili maske, pružajući fleksibilnost i udobnost tijekom sesija terapije kisikom. Ova svestranost osigurava da pojedinci mogu dobiti svoj tretman na način koji im najviše odgovara.
Pouzdan i praktičan izbor

Koncentrator kisika Romed pouzdano je i učinkovito rješenje za pacijente kojima je potreban dodatni kisik. Njegova napredna tehnologija, jednostavnost korištenja i svestrane mogućnosti isporuke čine ga idealnim izborom za zdravstvene djelatnike koji žele optimizirati skrb o starijim osobama i rezultate rehabilitacije. Uz ovaj uređaj, pojedinci mogu imati koristi od poboljšane respiratorne potpore, što dovodi do poboljšanog općeg zdravlja i dobrobiti.

Dodatne informacije

Težina17,5 kg
Volumen

5L

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke