Kategorije

INVALIDSKA KOLICA STEELMAN ECO

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Univerzalna invalidska kolica STEELMAN EKO

Čvrsta i pouzdana konstrukcija namijenjena su osobama do 120 kg težine s privremenim ili dugotrajnim poteškoćama u kretanju. Invalidska kolica se mogu koristiti u zatvorenom i na otvorenom, za samostalno kretanje rotirajućim metalnim pogonskim lukovima koji se nalaze na stražnjim kotačima. Po potrebi invalidska kolica može voziti pratitelj pomoću ručki za guranje postavljenih iznad naslona.

Broj ispisan na okrugloj naljepnici na naslonu za ruku (npr. 46) označava da je širina sjedala invalidskih kolica 46 cm. Konstrukcija ovog pomagala za kretanje izrađena je od metala, obojena, s elementom u obliku križa, pa se kolica lako sklapaju i prikladna su za transport. Širina sklopljenih kolica je samo 26 cm, visina naslona je 40,5 cm, a dubina sjedala je 41 cm. Sjedalo i naslon invalidskih kolica su podstavljeni. Nasloni za ruke su pričvršćeni za okvir, razmak između naslona za ruke i sjedala je 22 cm. Oslonac za noge podesiv po visini s odvojivim remenom za potporu potkoljenice. Stražnji kotači – nenapuhavanje, pogonski lukovi i felge – aluminijski. Veličina: prednji kotači – 20×2,5 cm, stražnji kotači – 61 cm. Parkirne kočnice su s obje strane invalidskih kolica.

Parkirna kočnica mora se koristiti prilikom sjedanja ili izlaska iz invalidskih kolica, ali se ne smije koristiti za smanjenje brzine. Invalidska kolica prodaju se u potpunosti sastavljena – trebate samo postaviti oslonac za noge. Prije uporabe uvijek provjerite je li oslonac za noge čvrsto pričvršćen.

Svaka invalidska kolica STEELMAN EKO tvornički su provjerena, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika. Preporuča se pohraniti invalidska kolica na suho mjesto zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti, povremeno ih mokro čistiti bez upotrebe agresivnih sredstava za čišćenje ili ih pokriti.

Uređaj ima jamstvo od 24 mjeseca (bez prednjih i stražnjih kotača) od datuma kupnje.

Specifikacije

  • Maksimalna nosivost: 120 kg
  • Težina: 18 kg
  • Širina: 65 cm
  • Dužina: 105 cm
  • Visina: 50 cm
  • Širina sjedala: 46 cm
  • Dubina sjedala: 41 cm
  • Visina naslonjača:42

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke