Kategorije

INVALIDSKA KOLICA OD LAKE LEGURE ZA TEŠKE LJUDE LIGHTMAN COMFORT PLUS XL

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Univerzalna invalidska kolica od lake legure LIGHTMAN COMFORT PLUS XL

Pouzdana konstrukcija čino ovo jednom od najsavršenijih invalidskih kolica na svijetu! Ovo je odličan izbor i za najzahtjevnije!

Namijenjen je korisnicima do 180 kg težine s privremenim ili dugotrajnim problemima kretanja, prilagođen za unutarnju i vanjsku upotrebu. Koristeći ova invalidska kolica, ljudi se mogu samostalno kretati okretanjem metalnih pogonskih lukova koji se nalaze na stražnjim kotačima.

Može ga voziti i pratilac pomoću ručki za guranje (podesiva visina, 8 – 11 cm), postavljenih iznad naslona. Ovaj model ima bubanj kočnice koje osobi u pratnji omogućuju usporavanje brzine invalidskih kolica (osobito pri spuštanju nizbrdo) ili potpuno blokiranje stražnjih kotača, te tvornički ugrađenu zaštitu od prevrtanja, pouzdano smanjujući rizik od takvih događaja, osobito tijekom vožnje uzbrdo ili na neravnim cestama.

Sjedalo i naslon invalidskih kolica su podstavljeni. Visina i kut nagiba naslona, ​​visina, dubina i težište sjedala prilagođavaju se potrebama i vještinama korisnika. Zategnutost naslona za leđa i sjedala se može mijenjati pomoću “Velcro” traka. Nasloni za ruke su podesivi po visini (21 – 28 cm) i dužini, a sklapaju se stiskanjem plastičnih nosača, čime se osigurava udobno premještanje iz kolica na drugu podlogu sa strane. Uklonjivi, rotirajući u stranu, podesivi po visini i kutu (30 – 39 cm) oslonci za noge s uklonjivim remenom za potporu potkoljenice za udobno premještanje s prednjeg dijela invalidskih kolica. Stražnji kotači s brzom fiksacijom se ne mogu napuhati i mogu se ukloniti pritiskom na gumb. Veličina: prednji kotači – 20×5 cm, stražnji kotači – 61×3,5 cm. Položaj kotača invalidskih kolica može se mijenjati. Parkirne kočnice su s obje strane invalidskih kolica. Parkirna kočnica mora se koristiti prilikom sjedanja ili izlaska iz invalidskih kolica, ali se ne smije koristiti za smanjenje brzine.

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 180
  • Težina, kg 25
  • Širina sjedala, cm 51

Dodatne informacije

Veličina

51cm, 56cm, 61cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke