Kategorije

ELEKTRIČNA INVALIDSKA KOLICA AVIDI

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Električna invalidska kolica AVIDI sa srednjim kotačima

Pomoć pri kretanju iz snova za one koji traže najbolje! To je savršena kombinacija stila i udobnosti, posebne sposobnosti manevriranja i glatkog upravljanja, koji su neophodni za današnji aktivan stil života. Invalidska kolica namijenjena su osobama čije fizičko stanje dopušta samostalno korištenje i upravljanje njima. Inovativni dizajn sastoji se od dvostrukog lučnog okvira koji se može pomicati u bilo kojem smjeru. Zahvaljujući ovoj pametnoj tehnologiji, svih 6 kotača uvijek dodiruje tlo, čak i kada se kreće po neravnim površinama. Ovo pomagalo za kretanje će bez sumnje omogućiti korisniku da se osjeća sretno i slobodno.

Invalidska kolica su izuzetno funkcionalna, stabilna, jednostavna za rukovanje i lako se održavaju. Ima luksuzno, super udobno, po visini podesivo sjedalo s nagibom presvučeno izdržljivim i dugotrajnim crno/sivim vinilom. Kao i odvojivi, podignuti za udobno premještanje sa strane, nasloni za ruke podesivi po visini i kutu, čiji se razmak također može mijenjati. S osloncem za noge podesive duljine, visine i kuta. Invalidska kolica imaju elegantnu haubu šasije, kotače s gumama koje se nikada ne splasnu i vanjsku utičnicu za punjenje. Podešavanje uređaja treba izvršiti isporučitelj (asistent) kada korisnik kolica sjedi u njemu i kolica su uključena (ali je visina podesiva kada su kolica prazna).

Omogućavanje i onemogućavanje kolica, brzina, smjer i kočenje kontroliraju se programabilnim, modernim joystickom. Može se pričvrstiti na desnu ili lijevu stranu invalidskih kolica (alati nisu potrebni). Pomoću ovog kontrolera moguće je povećavati i smanjivati ​​brzinu kretanja te na ekranu pratiti razinu napunjenosti baterije i najveću dopuštenu brzinu.

Invalidska kolica napajaju 2×50 Ah zatvorene olovne baterije koje ne zahtijevaju dodatno održavanje. Nalaze se ispod sjedala invalidskih kolica. Za lakše postavljanje i uklanjanje baterija možete koristiti ljepljivu tekstilnu traku ili plastične ručke.

Svaka električna invalidska kolica AVIDI tvornički su provjerena, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika.

Specifikacije

 • Maksimalna nosivost, kg 205
 • Težina, kg 106
 • Visina, cm 105
 • širina, cm 64
 • Dužina, cm 117
 • Promjer kotača, mm 175 / 360 / 175
  5 — 6
  26 — 28
  2 x 50 Ah

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke