Kategorije

ELEKTRIČNA INVALIDSKA KOLICA AGILIA

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Medicinska električna invalidska kolica AGILIA

Savršena su kombinacija stila i udobnosti te nevjerojatna prilika za aktivno sudjelovanje u javnom životu! Dizajniran za ljude čije fizičko stanje im dopušta samostalno korištenje i upravljanje njime. Zbog kratkog međuosovinskog razmaka, invalidskim kolicima se može lako upravljati čak i u najmanjem prostoru – kako vani tako i unutra. Stražnji pogonski kotači i elektromagnetske kočnice osiguravaju sigurnu i udobnu vožnju. Ovo pomagalo za kretanje će bez sumnje omogućiti korisniku da se osjeća sretno i slobodno.

Invalidska kolica su izuzetno funkcionalna, jednostavna za rukovanje i lako se održavaju. Ima udoban naslon za glavu podesiv po visini i podesiv nagib naslona (90°-102°). Visina sjedala se lako mijenja pomoću imbus odvijača i noge sjedala. Tu su nasloni za ruke podesivi po visini i kutu, čiji se razmak također može mijenjati. Kut oslonca za noge također je podesiv (8°-22°). Invalidska kolica imaju elegantnu haubu šasije, prednje kotače, stražnje pogonske kotače (s kotačima protiv prevrtanja) i vanjsku utičnicu za punjenje. Podešavanje uređaja treba izvršiti isporučitelj (asistent) kada korisnik kolica sjedi u njemu i kolica su uključena (ali je visina podesiva kada su kolica prazna).

Uključivanjem i isključivanjem, brzinom, smjerom i kočenjem upravlja se modernim joystickom koji se može zaključati. Njegov upravljač može se pričvrstiti na desnu ili lijevu stranu invalidskih kolica (alati nisu potrebni). Pomoću ovog kontrolera moguće je povećavati i smanjivati ​​brzinu kretanja te na ekranu pratiti razinu napunjenosti baterije i najveću brzinu.

Invalidska kolica napajaju 2×50 Ah zatvorene olovne baterije koje ne zahtijevaju dodatno održavanje. Nalaze se ispod sjedala invalidskih kolica. Za lakše postavljanje i uklanjanje baterija možete koristiti ljepljivu tekstilnu traku ili plastične ručke.

Svaka električna invalidska kolica AGILIA tvornički su provjerena, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika.

 

Specifikacije

 • Maksimalna nosivost, kg 136
 • Težina, kg 74.5
 • Visina, cm 102
 • Širina, cm 56
 • Dužina, cm 97
 • Promjer kotača, mm 150 / 250
  7 — 8
  14 — 16
  2 x 32 Ah

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke