Kategorije

Električni podizač za kadu – BELLAVITA

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Nova generacija, sigurna i udobna električna dizalica za kadu BELLAVITA izrađena je u skladu s načelima ergonomije i korištenjem najnovijih tehnologija. Dizalo ispunjava sve uobičajene zahtjeve za takve uređaje, ali ima i mnoge druge prednosti.
Zbog posebnog dizajna i korištenih naprednih materijala, lift je najlakši na tržištu (samo 9,7 kg u kombinaciji s ručnom upravljačkom pločom). Osim toga, dizalica ima posebno širok raspon podizanja i prilagođena je za razne vrste kupki. Kada dizalica dosegne položaj minimalne visine, naslon za leđa se automatski naginje unatrag.

Naslon za glavu se lako podešava na željenu visinu. Sjedalo sa sklopivim stranicama, sjedeći dio i naslon za leđa su plastični sa izuzetno higijenskom, lako skidivom ili spojivom, neklizajućom, neupijajućom vlagom, poroznom, mekanom navlakom. Svi dostupni rubovi, uglovi i površine su glatki, bez iverja i zaobljeni.

Električni dio je zaštićen od vode (stupanj zaštite IP X7). BELLAVITA se automatski isključuje nakon otprilike 30 minuta, dizalo također ima tipku za hitno isključivanje koja se može aktivirati u bilo kojem trenutku. Baterija je integrirana u upravljačku ploču. Lift set uključuje i punjač baterija, bijeli poklopac.

Prilikom korištenja lifta uvijek sjednite na sredinu lifta i naslonite se leđima na naslon, noge držite ispružene prema naprijed, a slobodnu ruku stavite na rub kade ili u krilo. Drugom rukom upravljajte dizalom s ručnom kontrolom. Ako lift koristi osoba s poteškoćama u kontroli svojih udova, podižite ga i spuštajte u skladu sa svim sigurnosnim zahtjevima. Ovisno o težini osobe koja se kupa, potpuno napunjena baterija dovoljna je za maksimalno 6 kupanja. Diže se ili spušta za približno 50 sekundi.

 

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 140
  • Težina, kg 9,7
  • Ukupna širina, cm 70
  • Ukupna dužina, cm 83
  • Visina sjedala, cm 6,5 – 48
  • Širina sjedala, cm 35
  • Dubina sjedala, cm 42
  • Kut naslona,° 10-45˚

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke