Kategorije

Madrac za prevenciju dekubitusa VISKO-2

5/5

Ocijenite proizvod

447,00 

Pratite nas

Opis

Ovaj udobni madrac za prevenciju dekubitusa VISKO-2 s izdržljivom, mekom, savršeno prilagodljivom viskoelastičnom pjenom namijenjen je pacijentima s visokim rizikom od dekubitusa. Madrac je izrađen od dva sloja pjene različite gustoće i tipa: gornji je od viskoelastične pjene, donji je od pjene izuzetno visoke gustoće koja osigurava stabilnost. Gornji sloj viskoelastične pjene profiliran je u kocke 6×6 cm. Izrezi osiguravaju slobodnu cirkulaciju zraka, pa se vlaga ne nakuplja između kože i površine za ležanje, a meka tkiva tijela manje su pritisnuta.

U kompletu madraca nalazi se medicinska navlaka koja elastično prekriva madrac sa svih strana. Tkanina je otporna na tekućine, higijenski, prozračan materijal. Jedinstvena svojstva tkanine ne dopuštaju razmnožavanje bakterija, navlaka je otporna na vatru i ima dug vijek trajanja. Dužina patentnog zatvarača – s dvije strane navlake (u obliku slova L) sa zaštitnim preklopom koji sprječava prodiranje tekućine u madrac kroz patentni zatvarač. Kutovi navlake ojačani su dodatnim šavovima.

Svaki madrac je tvornički provjeren, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika.

Madrac za prevenciju dekubitusa VISKO-2 otporan je na temperaturne oscilacije od 0 °C do +50 °C. Pjenastu gumu moguće je dezinficirati u dezinfekcijskim komorama 15-20 minuta na temperaturi od + 105 °C. Navlaka madraca otporna je na dezinfekciju u autoklavu do +120°C, periva do +95°C, a može se sušiti u sušilici do +70°C. Ne ostavljajte madrac na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili u vlažnom okruženju, redovito prozračujte (4 – 6 puta godišnje).

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 200
  • Težina, kg 13
  • Ukupna visina, cm 15
  • Ukupna širina, cm 90
  • Ukupna dužina, cm 200

Dodatne informacije

Dimenzije

200 x 90 x15

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke