Kategorije

Madrac za prevenciju dekubitusa KUBAUT

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Kvalitetan i udoban pjenasti madrac za prevenciju dekubitusa KUBAUT izrađen je od pjene visoke gustoće i elastičnosti (HR50) i namijenjen je osobama s rizikom od dekubitusa. Individualno prilagođen vađenjem ili umetanjem “kockica”. Izrezi u madracu osiguravaju slobodnu cirkulaciju zraka, pa se vlaga ne nakuplja između kože i površine za ležanje te su meka tkiva tijela manje pritisnuta.

U kompletu je medicinska navlaka koja elastično pokriva madrac sa svih strana. Tkanina je vodootporna, higijenska i prozračna. Jedinstvena svojstva tkanine ne dopuštaju razmnožavanje bakterija, navlaka je otporna na vatru i ima dug vijek trajanja. Dužina patentnog zatvarača – s dvije strane navlake (u obliku slova L).

Zbog elastičnih komponenti madraca, može doći do dopuštenog odstupanja od 1 – 2 cm na veličini madraca, na mjestima koja su najizloženija težini, madrac od poliuretanske pjene može omekšati. Ova svojstva materijala korištenih u madracima ne smatraju se nedostatkom. Svaki madrac je tvornički provjeren, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika.

Pjenasti madrac za prevenciju dekubitusa KUBAUT otporan je na temperaturne oscilacije od 0 °C do +50 °C. Pjenastu gumu moguće je dezinficirati u dezinfekcijskim komorama 15-20 minuta na temperaturi od +105 °C. Navlaka madraca otporna je na dezinfekciju u autoklavu do +120°C, periva do +95°C, a može se sušiti u sušilici do +70°C. Madrace preporučamo držati na čvrstoj podlozi dobre propusnosti zraka, na mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti i vlage te redovito provjetravati (4 do 6 puta godišnje).

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 140
  • Težina, kg 11
  • Ukupna visina, cm 14
  • Ukupna širina, cm 90
  • Ukupna dužina, cm 200

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke