Kategorije

ALUMINIJSKI ŠTAP SA MEKANOM ANATOMSKOM RUČKOM SIVA L

5/5

Ocijenite proizvod

Pozovi za cijenu

Pratite nas

Opis

Robusni i sigurni, visokokvalitetni aluminijski štap s podstavljenom anatomskom ručkom za ljevoruke osobe namijenjen je osobama s poteškoćama u kretanju.

Drška štapića izrađena je od silikona, s udobno oblikovanom anatomskom drškom posebno prilagođenom za ljevake. Trska je sive boje. Visina se podešava jednim pritiskom na gumb na bočnoj strani štapa. Visina štapa je pravilno odabrana kada je njegova drška na Vašem zglobu kada je ruka potpuno ispružena i naslonjena na Vaš bok. Držite štap tako da ispravljeni kažiprst dodiruje okomitu površinu štapa. To će ravnomjerno rasporediti opterećenje na trsku.

Preporuča se držati štap u ruci suprotnoj od slabije ili ozlijeđene noge. Ako se štap koristi za dodatnu stabilnost, može se držati u bilo kojoj ruci. U oba slučaja, tijekom hodanja držite štap sa strane, tako da dvije točke dodiruju tlo – jedna noga i štap.

Svaki aluminijski štap s podstavljenom anatomskom drškom za ljevoruke tvornički se provjerava, tako da samo kvalitetan proizvod dolazi do korisnika. Povremeno provjerite i zamijenite istrošene gumene vrhove, očistite štap toplom vodom sa sapunom.

Podaci

  • Maksimalno opterećenje, kg 130
  • Težina, kg 0,45
  • Ukupna visina, cm 74-94

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Povezani proizvodi

Osobno preuzimanje

Preuzmite narudžbu besplatno u jednoj od naših poslovnica

Brza dostava

Naručeni artikli stižu na adresu unutar 2 do 5 radna rana

Kartično plaćanje

Platite online direktnom uplatom ili kartičnim putem na rate i jednokratno

Sigurna kupovina

Kupovina je zaštićena sigurnosnim sustavima kako bi osigurali podatke